Schulden geen bezwaar

Zoek jij een lening aanbieder die schulden geen bezwaar acht? Er zijn diverse aanbieders waarbij jij toch kunt lenen!

Schulden geen bezwaar

Een groot deel van de bevolking heeft te kampen met schulden. Volgens onderzoek van het CBS heeft 30 tot 40% van de Nederlanders betalingsachterstanden of schulden. Dit is een vrij hoog percentage en heeft zeker te maken met de economische crisis die de afgelopen jaren in ons land heeft gespeeld. Veel mensen zijn hun baan verloren, maar houden wel dezelfde kosten. Dit zorgt voor een chronisch gat in de begroting en bovendien is het vinden van een nieuwe baan (nagenoeg) onmogelijk. In deze situaties moet er soms geld worden bijgeleend, waardoor je schulden maakt, of, erger nog, zijn er rekeningen blijven liggen waarover hoge boetes betaald moeten worden. In deze situaties gaan de schulden vaak van kwaad tot erger en is het dus van groot belang een plan te maken om de schulden oplossen. Daarbij kun je een aantal middelen inzetten om snel geldproblemen op te lossen.

Lenen met schulden geen bezwaar

Indien het gaat om tijdelijke betalingsachterstanden of schulden van niet al te hoge bedragen, dan is het een optie ervoor te kiezen tijdelijk een lening af te sluiten. Belangrijk daarbij is wel dat jij zeker bent dat je op de korte termijn in staat bent dit geld terug te betalen. Indien dit niet het geval is maak je op de lange termijn de situatie namelijk alleen maar erger. Onder deze voorwaarden zou je dus een lening kunnen afsluiten, maar wel bij aanbieders die schulden geen bezwaar achten. Dat wil zeggen dat je hierbij moet kiezen voor aanbieders die een BKR controle achterwege laten en dus niet kijken naar jouw kredietverleden. Over het algemeen is dit het geval bij online kredietverstrekkers die online leningen van kleine bedragen verstrekken. Deze leningen worden vaak minileningen of flitskredieten genoemd en zijn via internet snel af te sluiten. Jij ontvangt daarbij snel geld zonder veel gedoe en hebt hierdoor dus de tijd om het geld voor je betalingsachterstanden bij elkaar te verdienen, een soort uitstel van betaling.

Budgetplan bij schulden geen bezwaar

Indien er sprake is van meer schulden of jij het overzicht kwijt bent, dan is het van groot belang om alles op een rij te zetten in een budgetplan. Dat wil zeggen een overzicht maken van de maandelijkse inkomsten en uitgaven, prioriteiten stellen en schrappen wat niet per se nodig is. Streng zijn is hierbij belangrijk. Indien dit lastig is of jij hier graag hulp bij wilt, kun je de Gemeentelijke Kredietbank benaderen. Dit is een overheidsinstelling die gespecialiseerd is in schuldhulpverlening en jou op diverse manieren kan helpen met jouw financiële situatie. Onder andere hulp bij het opstellen van een budgetplan, maar ook kan de Gemeentelijke Kredietbank saneringskrediet (een lening tegen gunstige voorwaarden) verstrekken, als schuldbemiddelaar optreden of je toelating verstrekken tot de Wet Schuldsanering Natuurlijke Personen (WSNP). Het belangrijkste is dat jij op afspraak komt om de situatie voor te leggen. De medewerkers van de GKB zijn specialisten en kunnen je op weg helpen. Ook worden er bij de GKB preventieve budgetcursussen gegeven. Daarbij is een afspraak gratis, vrijblijvend en zonder afspraak dus zo geregeld!