Geld lenen om eindelijk te ontspannen en je schulden te laten krimpen

Ben jij ook je baan verloren tijdens de kredietcrisis? Dan ben je waarschijnlijk verschillende leningen aangegaan om het inkomen dat je had op te vangen. De gedachten die je had was waarschijnlijk een die velen andere ook met u hadden. Deze gedachten was dat je binnenkort wel weer een nieuwe baan zou hebben waarmee je al je leningen zou kunnen afbetalen.

Helaas hebben maar een aantal mensen het geluk om in korte tijd weer een nieuwe baan te bemachtigen. Voor het overgrote deel lopen de schulden alleen maar op. Deze schulden zijn vervelend, maar bovenal slecht voor uw gezondheid. Veel mensen met diverse schulden hebben last van hartritmestoornissen en migraine. Het is daarom van belang dat je zo snel mogelijk weer uit de schulden komt.[ad#336×280-rechts]

Een oplossingen voor de meerdere leningen die je bent aangegaan, en waarover je nu allemaal hoge rentes betaalt, is door één nieuwe lening aan te gaan. Deze oplossing zal je waarschijnlijk doen verbazen. Maar de rente die je moet betalen over één lening is altijd minder dan over twee, drie of vier leningen. Je moet dus alle bedragen van je leningen plus de rentes bij elkaar optellen, vergeet niet het bedrag dat je rood staat op je bankrekening. Als je alles bij elkaar hebt opgeteld moet je nog een extra bedrag erbij optellen. Voor het uiteindelijke bedrag vraag je een lening aan bij een betrouwbare bank. Het is dus verstandig om eerst met de bank in gesprek te gaan, je wilt immer niet meer schulden krijgen dan je al had.

Met het geleende bedrag kun je in één keer al je schulden afbetalen. Je bent dan dus bijna schuldenvrij. Je betaalt dan maandelijks alleen nog één lening en de daarbij behorende rente af. Dit betekend dat je geld overhoudt in de maand en daarbij heb je nog dat extra bedrag dat je hebt geleend. Met dit bedrag kun je een lekkere vakantie boeken of een verwenweekend weg. Het is van groot belang dat je nu weer lekker in je vel gaat zitten zonder hartritmestoornissen en migraine. Gebruik dit extra geld dan ook voor ontspanning.